Posisi jimak terbaik

Kita selalu tertanya bagaimana posisi jimak yang paling umph. Menonggeng ke, isteri di bawah suami di atas ke, mengiring ke, suami telentang isteri diatas ke atau yang mana satu.

Mungkin majorit pernah menonton video lucah. Mungkin juga ramai yang nak cuba aksi yang dilakukan oleh pelakon professional tersebut. Pun begitu, ramai yang tak perasan ada satu posisi yang paling umph.

Cuba anda perhatikan katil tempat anda beradu. Kenapa disebelah kepala ada ‘headboard’ atau pun pengadang. Apa gunanya atau pun bagaimana anda boleh memunafaatkannya.

Ramai yang mengamalkan posisi jimak konvensional dengan isteri di bawah dan suami di atas. Itu sebenarnya posisi terbaik kerana semasa melakukan persetubuhan, kedua-dua pasangan bukan sahaja boleh berinteraksi tapi juga boleh menatap wajah masing-masing. Yang lelaki boleh melihat bagaimana gelagat pasangan…ada yang mengguling-guling kan kepala kekiri kekanan, ada yang cuba bangun, tapi tak terdaya, untuk melihat pergerakan senjata ‘ulu menumbuk lesung’, ada yang memejam dan membuka mata melihat siling. Dan kalau isteri sedang rapat menutup mata, cuba buka kelopak matanya, mata hitamnya hilang dan yang tinggal cuma mata putih. Tapi apa kena mengena dengan ‘headboard’ ?

Kalau lazimnya anda tidur atau melakukan jimak dengan kepala di sebelah headboard, cuba ubah posisi. Kepala di sebelah kaki katil dan kaki di sebelah kepala katil. Sebelum menlakukan jimak, selaraskan hujung kaki sehingga betul-betul bertemu dengan headboard dan lutut pula bengkuk sedikit Tuaskan tapak kaki di tempat yang teguh disebelah headboard. Bertuas macam orang hendak bersilat. Apa faedahnya ?

Dalam posisi biasa, lutut lelaki sering tergelonsor kebawah ketika sedang membuat kayuhan. Bila terjadi begitu, tekanan tundun lelaki terhadap tundun perempuan tak cukup kuat. Tak mantap. Bulu dan tundun lelaki tak dapat memberi tekanan kepada biji kelentit perempuan maka itulah perempuan tak cepat klimaks.

Dengan tapak kaki bertuas di headboard, tapak kaki pasangan boleh dituaskan di lutut lelaki.Posisi begini akan memudahkan anda menyalurkan zakar dengan sepenuhnya kerana peha pasangan dapat dibuka seluas-luasnya. Anda juga boleh mengangkat kaki pasangan dan letak diantara siku dan bahu. Di atas bahu pun boleh tapi posisi ini membuat peha pasangan anda tertutup (tak terkangkang habis) dan kemasukan zakar pun tak maksimum.

Dalam posisi biasa dengan kaki tak bertuas, anda akan tergelonsor kebawah. Dengan kaki pasangan tergantung di sebelah atas dan peha terkangkang luas, anda akan dapat melakukan stroke panjang sehingga kepala zakar betul-betula sampai kepembuka faraj sebelum ditekankan sehingga terasa tulang tundun anda dan pasangan bertaut. Dan kesannya, pasangan anda akan lebih kuat mengerang kenikmatan. Dalam masa tak sampai lima minit, anda akan dapat melihat badannya bergegar. Kenapa? Klimaks le.

Perlu diingat, anda juga digalak memaut bahu atau kepala pasangan agar dia tidak tergelonsor kebelakang.

Selamat mencuba.

This entry was posted on Friday, October 30th, 2009 at 7:42 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Posisi jimak terbaik”

 1. nani Says:

  aah ye la x tpikir pun…sblum ni..btul gak…lg satu posisi kna byak agar x mmbosankan…seks juga d lakukan x smestinya malam…bila2 masa…mlainkan tiada gangguan anak2…sdang masak tngahari pun padamkan dapur memasak…berjimak perlukan keseronokan berdua…slamat berjimak…

 2. billy Says:

  hye…saya dh cuba tp susah gk skill ‘headboard” 2…kalau skill “kakimu di atas bahu ku” boleh x digunak kan..?? haha kalau nak maen 2 mzti lh zakar besar2 jgn lh kecil2..yg x bersunat 2 sunat lh cepat2…jgn takut…haha

 3. adi Says:

  hah nanti istriku tak ajak mau gak ya

 4. Posisi Seks Terbaik | Blog Seribu Rahsia | Blog Rahsia Suami Isteri Says:

  [...] Sumber Related posts:Posisi Seks Berlainan Boleh Mengatasi Masalah Suami Pancut Awal!4 Posisi Seks Terbaik KamasutraPosisi Seks Terbaik Untuk Yang Berzakar Kecil Similar Posts Posisi Seks Terbalik (69) [...]

Leave a Reply